در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر انتقال COVID-۱۹ (کرونا) توسط مواد غذایی وجود ندارد. بزرگترین خطر هنگام خرید این محصولات است که در فروشگاه و در کنار سایرین قرار دارید.
آیا باید پلاستیک خریدها و مواد غذایی را تا ۳ روز در جایی دیگر نگه داشت؟
این سؤال واقعاً مسخره است. آیا واقعاً میخواهید تا ۳ روز شیر، بستنی و غذای دلخواه خود را در خارج از خانه نگه دارید؟ همچنین این موضوع پیامدهای ایمنی غذایی بسیاری را به همراه دارد و ممکن است باعث فاسد شدن غذا شود.
آیا باید تمامی مواد غذایی و خریدها را جداگانه ضدعفونی کرد؟
این سؤال نیز از نظر علمی معنا ندارد. اگر نگران چنین موضوعی هستید، قبل از خوردن دستان خود را بشویید. شستن مواد تازه با صابون؟ لزوما نباید برای شستن محصولات غذایی از صابون استفاده کرد. صابون برای شستوشوی مواد غذایی به ویژه مواد تازه ساخته نشده و ممکن است باعث اسهال و استفراغ شود. توصیههای جدید به ویژه از سوی FDA میگوید مواد غذایی تازه را تنها با آب سرد بشویید.
آیا کیسههای پلاستیکی خطرناک هستند؟
بسیاری از افراد از کیسههای پلاستیکی مجدداً استفاده میکنند که یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از تولید و مصرف بیش از حد پلاستیک است. در حالی که از نظر تئوری ممکن است که این کیسهها دارای ویروس کرونا باشند که خودش یک تهدید بزرگ به شمار میرود. بهترین روش برای اطمینان از جلوگیری از شیوع این ویروس، نگهداری آنها در ماشین و استفاده مجدد به هنگام رفتن به فروشگاه است. همچنین میتوان برای اطمینان بیشتر آنها را شسته و نگهداری کرد.
برای کاهش احتمال و ریسک ابتلا به کرونا چه اقداماتی میتوان انجام داد؟
بسیاری از فروشگاهها در حال ارائهی مواد ضدعفونی کننده به مشتریان و همچنین ضدعفونی چرخهای خرید هستند. یکی از راههای مناسب برای پیشگیری، تهیه یک لیست از مواد مورد نیاز و خریدن آنها و به سرعت خارج شدن از فروشگاه است. فاصلهی ایمن (۲متر) را به هنگام خرید رعایت کنید و مدام دستها را با مواد ضدعفونی کننده بشویید.
منبع: sciencealert